[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hei:)

Litt om made4punks:

Made4punks er en registrert virksomhet som ligger under Sandersen Transport.

Alle halsbånd og seler sys her i Norge og sendes fra Norge.Hundehalsbånd  kan tilpasses alle type hunder. Er det noe du savner , eller har du noen spesielle ønsker,  kan du sende en mail med forespørsel.

Det er utrolig viktig at hunden din får hundeutstyr som passer, og som gjør at hundens opplevelser ute på tur eller trening blir positive.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hundehalsbånd:

Hundehalsbåndet er en viktig del av ditt utstyr til hunden. Alle hunder trenger et godt hundehalsbånd. Halsbåndet gir eier kontroll over hunden, og er en god sikkerhet både for hund og eier, på tur eller trening.
Halsbåndet skal sitte komfortabelt rundt halsen på hunden din. Det skal ikke sitte for hardt så hunden din blir kvalt , og ikke for løst så hunden din kan vri seg ut av hundehalsbåndet. En tommelfingerregel er at du skal kunne få plass til to fingre mellom hundehalsbåndet og halsen til hunden.
Made4Punks har mange hundehalsbånd å velge mellom. Vi syr halsbånd med morsomme og klassiske mønster , hvor du også kan kjøpe med matchende leietau. Disse hundehalsbåndene sys i en slitesterk webbing , og alle ringene er sveiset. Spennene er av hardplast og slidere er av hardplast eller metal.
Har du lyst på refleks har vi også et godt utvalg av fargerike halsbånd med refleks innvevd i webbingen. Disse refleks hundehalsbåndene kan du få kjøpt med eller uten foring. Et halsbånd med refleks uten foring kan passe fint til små hunder og valper. Det er veldig godt å ha tryggheten med refleksen på halsbåndet og leiebåndet. Disse halsbåndene passer også veldig bra til en kort kveldstur før man skal legge seg.
Halsbåndene med foring og refleks kan kjøpes i halvstrup eller et regulerbart hundehalsbånd med foring. Det regulerbare hundehalsbåndet kan reguleres ca 4 cm. Halsbåndet er foret med 6 mm tykt lukket celleskum ,og det har et lag med slitesterkt nylon stoff utenpå.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]