Kjøpsinformasjon og personvern

Bestilling: Din bestilling vil bli sendt 1 til 3 dager etter at din bestilling er mottatt. Ved bestilling av broderte halsbånd er leveringstid 7-14 dager. Ordinære varer kan byttes uten grunn innen 14 dager fra mottatt vare. Gi beskjed hvis du ønsker å bytte en ordinær vare.

Broderte halsbånd byttes ikke siden de er spesielt laget til din hund. Brodert halsbånd byttes kun hvis det er en feil fra vår side.

 

  • Frakt:  Alle ordre sendes fraktfritt.

 

  • Betaling: Du kan betale med ditt kredittkort , vipps eller faktura fra Klarna.  Faktura blir sendt fra Klarna og har en betalingsfrist på 14 dager. Blir ikke fakturaen betalt innen fristen ,vil det påløpe ekstra purregebyr  ved for sen betaling.

 

  • Bytte/Retur : Varer med feil eller mangler byttes selvfølgelig.  Varer som er brukt ,tygd eller spist på byttes ikke. Ordinære varer kan byttes uten grunn innen 14 dager fra mottatt vare.

  • Broderte halsbånd byttes ikke siden de er spesielt laget til din hund. Dette er et unntak i angrerettloven som sier det ikke er bytterett på tilvirkningskjøp. Tilvirkningskjøp er varer som er laget spesielt til deg.  Brodert halsbånd byttes kun hvis det er en feil fra vår side.  Vær derfor nøye med målene og spør hvis du er usikker. Vi treffes lettest på made4punks på facebook.

 

  • Angrerett:  Er ikke varen som du hadde tenkt ,eller er du bare ikke fornøyd med varen ,kan den byttes uten grunn innen 14 dager. Pengene for varen vil bli satt inn på konto etter at vi har mottatt varen i retur. Fyll ut angrerettskjema som du kan laste ned på denne siden , og legge ved .

  • OBS! Varer som er brukt byttes ikke.

Bestillinger fra Sverige og Danmark

-Skal du bestille  fra Sverige eller Danmark slipper du å betale norsk moms. Momsen blir trukket fra i kassen når du velger hvilket land ordren skal sendes til. NB! du vil selv måtte betale moms til Sverige eller Danmark , samt avgifter som måtte påbeløpe sendingen.

 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn:

Kommentarer:

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.
En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.
Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.
Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.
Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.
Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Dine opplysninger blir delt med den du velger som betalingsmåte. Velger du klarna vil dine opplysninger deles med de. Velger du paypal vil du bli sendt til deres sikre betalingsside.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.
For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.